Ny ledelse sætter fokus på værdiskabende forsynings-it

Published: 13-11-2014

Opgaven er ikke løst, før den nyindkøbte forsyningssoftware skaber værdi. Derfor barsler NIRAS blandt andet med særlige implementeringsforløb.

Målet med indkøb af forsynings-software er selvfølgelig, at din virksomhed høster gevinsterne ved den nye løsning – og det kræver langt mere end blot at indkøbe softwaren.

I NIRAS ved vi godt, at ny software og ny teknologi kan være svær at tage i brug. Og selvom en softwareløsning indeholder et væld af funktioner og muligheder, så opnår man først den fulde værdi, når løsningen er fuldstændig forankret i virksomheden.

Implementeringsforløb skal sikre dig værdi

Som ny leder af NIRAS Informatik i Aalborg har jeg derfor valgt at sætte fokus på at øge din værdiskabelse, når du bruger vores produkter og ydelser.

Det er en af grundende til, at vi nu tilbyder implementeringsforløb, hvor vores konsulenter gennem aktiv sparring og workshops sikrer, at NIRAS’ Utillity-produkter bliver forankret i forsyningsselskabets daglige arbejdsprocesser.

Samtidig arbejder vi konstant på at forbedre produkterne, så de funktioner, der skaber værdi, bliver fremhævet og toptunet.

LÆS OGSÅ Brugerdata viser vejen for forbedret drift og vedligehold

Derudover arbejder vi på en række spændende nye tiltag i vores produkter, som du kan læse nærmere om i dette nyhedsbrev.

© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter